What’s in a name?

Hej! mijn naam is Kim Diemeer. “Kim” betekent horizon, en “Diemeer” weerspiegelt mijn eindeloze liefde voor de natuur, altijd zoekend naar de horizon, of het nu bij een meer of in de bossen is.

Mijn Achtergrond

Na diverse coachopleidingen, waaronder als loopbaancoach en jobcoach via mijn werk, en talloze trainingen over menselijk gedrag, besloot ik mijn kennis verder uit te breiden. Ik volgde een opleiding over archetypes bij Ofkje Teekens en behaalde een mindfulness certificaat bij de Academie voor Leven. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd paardencoach bij de Keulse Weg.

Mijn Reis naar Zweden en Verder

Sinds ik in het prachtige Zweden woon, heb ik mijn focus verlegd naar spiritualiteit, persoonlijke groei en levensvragen. Hierbij maak ik onder andere gebruik van de Tzolkin-Maya-wijsheid en verdiep ik me in de kracht van het onderbewuste en intuïtie. Vragen zoals “”Hoe vind ik nu mijn persoonlijke legende?” en “Hoe blijf ik in balans in de ratrace van werken, zorgen en leven?” zijn centrale thema’s in mijn begeleiding.

Mijn Missie

Ik geloof in de kracht van het onderbewuste en de rol van intuïtie bij het vinden van antwoorde. Mijn missie is om jou te helpen deze diepere lagen van jezelf te verkennen. Samen kunnen we ontdekken hoe je in balans blijft en jouw intuïtieve kracht kan gebruiken om je doelen te bereiken.

Kom, laten we samen de horizon verkennen en jouw innerlijke kracht ontdekken! Ik ben graag jouw levensreisbegeleider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *